Grüner Veltliner - Johann Gisperg 2022

Grüner Veltliner - Johann Gisperg 2022
Ukázkový veltlín, který si na nic nehraje. Pochopitelný, ovocný, a s příjemnou veltlínovou kyselinkou. Ideálním víno na sklenku k jarnímu obědu. O vinařství Johann Gisperg se hovoří jako o jednom z nejúspěšnějších vinařů v regionu Thermen v Rakousku. Jeho rodina se věnuje vinařství již po mnoho generací a Johann Gisperg se zaměřuje na pěstování odrůd jako je Grüner Veltliner, Riesling, Zweigelt a Pinot Noir. Vinařství má bohatou historii sahající až do roku 1870 a v současné době jej spravuje již pátá generace rodiny.
Vinařství Johann Gisperg produkuje vína, která jsou považována za vysoce kvalitní a jsou oceněna mnoha mezinárodními oceněními. Všechny hrozny jsou pečlivě ručně sbírány a používá se moderní technologie a postupy, aby se zajistilo, že víno má nejlepší možnou chuť a kvalitu. Vinařství spolupracuje s několika restauracemi a místními podniky. Nabízí celou řadu "nevinných" produktů. Vinařství Johann Gisperg je skvělou volbou pro milovníky kvalitního vína a ty, kteří chtějí objevovat tajemství výroby vína v srdci Rakouska.
Odruda Veltlínské zelené
Doba archivace 4 roky
Zrálo na Barriku
Barva Bílé
Ocenění
Země původu Rakousko
Vinařství Johann Gisperg
255,00 Kč
  • Objednejte 6 za 247,00 Kč kus a ušetříte 4%

Dostupnost: Skladem

Popis

Detaily

O vinařství Johann Gisperg se hovoří jako o jednom z nejúspěšnějších vinařů v regionu Thermen v Rakousku. Jeho rodina se věnuje vinařství již po mnoho generací a Johann Gisperg se zaměřuje na pěstování odrůd jako je Grüner Veltliner, Riesling, Zweigelt a Pinot Noir. Vinařství má bohatou historii sahající až do roku 1870 a v současné době jej spravuje již pátá generace rodiny. Vinařství Johann Gisperg produkuje vína, která jsou považována za vysoce kvalitní a jsou oceněna mnoha mezinárodními oceněními. Všechny hrozny jsou pečlivě ručně sbírány a používá se moderní technologie a postupy, aby se zajistilo, že víno má nejlepší možnou chuť a kvalitu. Vinařství spolupracuje s několika restauracemi a místními podniky. Nabízí celou řadu "nevinných" produktů. Vinařství Johann Gisperg je skvělou volbou pro milovníky kvalitního vína a ty, kteří chtějí objevovat tajemství výroby vína v srdci Rakouska.
Další informace

Další informace

Země původu Rakousko
Lahev zdarma Ne
Obsah alkoholu (%): 12,5
Objem lahve (standard 0,75L) 0,75L
Ocenění (body) Ne
Vinařství Johann Gisperg
Druh vína suché
Recenze

Štítky produktu

Štítky oddělujte mezerou. Víceslovné uzavřete v apostrofech (').