K jídlu
Jídlo a víno patřé neodmyslitelně k sobě. Již historicky je souznení vín a pokrmů zdokementováno. Víno má schopnost zážitek z pokrmů posunout o úroveň výše. Bohužel dodnes se na to zapomíná. Škala chutí, kterou nabízí moderní gastronomie je stejně bohatá jako sortiment chutí a vůní současného vinařského světa. Proto kombinování vína s jídlem je vzrušující výzva. Použí vín u pokrmů je velmi široké. Začnete aperitivem, další víno doplní studený či teplý předkrem, doplnění hlavního jídla vínem je samozřejmé. A na závěr? Široká škála šumivých či dezertních vín je ideální tečkou jídla. Možností na kombinace vína s jídlem je nekonečně.
-
Rivesaltes Riveyrac Cuvée des Aigles 1965
4 850,00 Kč -
Rivesaltes Riveyrac 1966
4 495,00 Kč -
Rivesaltes VDN L´Archiviste 1967
4 495,00 Kč -
Rivesaltes VDN L´Archiviste 1973
2 900,00 Kč -
Maury VDN L´Archiviste 1975
2 800,00 Kč -
Maury VDN L´Archiviste 1978
3 800,00 Kč -
Maury VDN L´Archiviste 1987
2 500,00 Kč -
Maury VDN L´Archiviste 1991
2 750,00 Kč -
Rivesaltes Domaine Sobilaine 1968
3 900,00 Kč -
Rivesaltes Riveyrac 1981
2 600,00 Kč -
Rivesaltes Domaine Sobilaine 1953
5 995,00 Kč -
Rivesaltes Domaine Sobilaine 1955
4 750,00 Kč -
Rivesaltes VDN L´Archiviste 1974
2 650,00 Kč