K jídlu
Jídlo a víno patřé neodmyslitelně k sobě. Již historicky je souznení vín a pokrmů zdokementováno. Víno má schopnost zážitek z pokrmů posunout o úroveň výše. Bohužel dodnes se na to zapomíná. Škala chutí, kterou nabízí moderní gastronomie je stejně bohatá jako sortiment chutí a vůní současného vinařského světa. Proto kombinování vína s jídlem je vzrušující výzva. Použí vín u pokrmů je velmi široké. Začnete aperitivem, další víno doplní studený či teplý předkrem, doplnění hlavního jídla vínem je samozřejmé. A na závěr? Široká škála šumivých či dezertních vín je ideální tečkou jídla. Možností na kombinace vína s jídlem je nekonečně.
-
-
-
Rivesaltes Riveyrac 1969
2 750,00 Kč -
Rivesaltes Domaine Casenobe 1977
2 495,00 Kč -
Rivesaltes Riveyrac 1981
2 600,00 Kč -
Rivesaltes VDN L´Archiviste 1974
2 650,00 Kč