Sada 12 vín - vína z Marrenon

Sada 12 vín - vína z Marrenon

Sada 12 lahví v dřevěné bedýnce - ta jako bonus zcela zdarma.


Sada obsahuje 3 vína po 4 lahvích. Konkrétně červené Grand Marrenon, Luberon blanc BIO Amountanage, Ventoux rouge Bio Amountanage.

Odruda
Doba archivace 6 let
Zrálo na Barriku
Barva
Ocenění
Země původu Francie
Vinařství Marrenon
2 840,00 Kč

Dostupnost: Není skladem

Popis

Detaily

Vína obsažena v sadě:

Amountanage Luberon blanc BIO:

ílé francouzské bio víno z oblasti Luberon ležící v údolí Rhôny. Sklizeň hroznů probíhala z důvodů teplot v noci, navíc byly použity jen hrozny z vybraných poloch pro zachování bio kvality vína. Víno jasné, světle žluté barvy. Jemná vůně, která neudeří v prvním ataku. Dominantní květinový projev a náznak hrušek (williams). Chuť díky projevu terroir vyrovnaná, na pomezí minerality a květinových tónů. Vše elegantně zaobleno a do dlouhé, šťavnaté dochutí. Oceněné zlatou medailů v Berliner Wine Trophy.

Amountanage Ventoux rouge BIO:

Červené bio víno apelace Ventoux patřící k jižní části vinařské oblasti údolí Rhony. Tmavě rudá barva jihofrancouzského vína. Vůně intenzivní, s tóny višní, ostružin a lehkého dotyku kořenitosti. Chuť zakulacená, mohutná a šťavnatá zároveň. Projev tmavého a zralého ovoce s náznakem divokosti, ale stále si zachovávající svou eleganci. Dominantní podíl odrůdy Grenache (na Ventoux relativně atypické) s menším podílem Syrahu. Certifikované bio víno bez použití přidané síry. Víno s 15,5% alkoholu, který je elegantně zabalen do struktury vína.

Capella Ventoux rouge:

Speciální cuvée, které reprezentuje snahu o maximální kvalitu vína apelace Ventoux ve vinařství Marrenon. Toto víno dokazuje možnou komplexnost vín z této oblasti. Temná barva doprovázená přezrálým červeným a černým lesním ovocem (ostružiny, černý rybíz) ve vůni a lehce kořenitým charakterem chuti a dotekem minerálnosti (náznak grafitu). Chuť velmi expresivní, šťavnatá, s již zakulacenými tříslovinami.

Další informace

Další informace

Země původu Francie
Lahev zdarma Ne
Obsah alkoholu (%): Ne
Objem lahve (standard 0,75L) Ne
Ocenění (body) Ne
Vinařství Marrenon
Druh vína suché
Recenze

Možná Vás zaujme i následující

Štítky produktu

Štítky oddělujte mezerou. Víceslovné uzavřete v apostrofech (').